Barion Pixel
Connect with us

Megújult a vers oldala

Egyéb kategória

Megújult a vers oldala

Örömmel tudatjuk minden kedves verskedvelővel, hogy a vers.hu oldala hosszú idő után végre megújult és egy modern, elegáns, folyamatosan frissülő felülettel várja az idelátogatókat. Az oldalon számtalan hasznos funkció segíti azokat, akik szeretnének naprakész információkkal rendelkezni a költészet, versmondás híreivel, illetve legfrissebb és elkövetkezendő eseményeivel kapcsolatban.

A versek szerelmeseinek különösen jó hír, hogy adatbázisunk folyamatosan frissül, így a naprakész tájékozódás nem okoz gondot, ha fesztiválokról, közönségtalálkozókról, vagy versmondó versenyekről van szó.

Kutasson egyszerűen és gyorsan az évfordulós írók, költők után, olvasson olyan érdekességeket ebből a csodás és izgalmas világból, amiket eddig még nem ismert. Nézzen utána, hogy az év melyik napján milyen kulturális, irodalmi, vagy színházi eseményt történt, tematikus linkgyűjteményünkben pedig pillanatok alatt megtalálhatja a keresett verset.

Sőt, a legjobbat a végére hagytuk: vegye igénybe Versküldő szolgálatunkat versmondókkal, előadóművészekkel és más szakemberekkel.

Kellemes böngészést kívánunk!

Continue Reading
You may also like...

További Egyéb kategória

 • Egyéb kategória

  Elhunyt Vajda Mihály filozófus

  By

  Nyolcvannyolc éves korában elhunyt Vajda Mihály Széchenyi-díjas magyar filozófus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja.

 • Egyéb kategória

  Új tagok a Digitális Irodalmi Akadémián

  By

  A Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) által működtetett Digitális Irodalmi Akadémia (DIA) több új tag felvételéről döntött ma Budapesten. A múzeum épületében megtartott szavazással Garaczi László József Attila-díjas író és Kornis Mihály József...

 • Egyéb kategória

  Csendes megemlékezés Kiss Lászlóra

  By

  Csendes megemlékezést tart a Magyar Versmondók Egyesülete és a Latinovits Emlékmű Alapítvány 2022. december 29-én, délután 5 órától Kiss László, a két szervezet egykori alapító elnöke halálának évfordulóján Budapesten, a Rózsák terén...

 • Egyéb kategória

  Versmondóból kulturális vezető

  By

  A kultúráért dolgozik tovább, ám helyettes államtitkári pozícióban Pataki András Jászai Mari-díjas, Radnóti-díjas rendező, a Magyar Versmondók Egyesületének szakmai alelnöke.

 • Egyéb kategória

  Bertók László Versmondó Emlékverseny

  By

  Március ötödikén, szombaton impozáns környezetben, a Nagyatádi Turisztikai Központban találkoztak a versmondók az V. Bertók László Versmondó Emlékversenyen, Nagyatádon. A rendezvényt a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ, a Magyar Versmondók Egyesülete és...

To Top