Barion Pixel
Connect with us

Rendelj verset!

 

A részletes ismertetőhöz, kérjük,
válasszon az alábbi szolgáltatásaink közül!

A Magyar Versmondók Egyesülete saját (virtuális) VersIrodát működtet, amely műsorokat, pódiumi esteket és rendhagyó irodalom órákat közvetít az irodalmat, a költészetet kedvelő közönség felé.

A Magyar Versmondók Egyesülete megalakulása óta foglalkozik rendezvényszervezéssel, alapítói, vezetői, elnöksége több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek e téren. Szakembereink az alapoktól, tehát a rendezvények tervezésétől, a financiális háttér megteremtésén át a programszervezésig és lebonyolításig vállalnak aktív szerepet, vállalnak fel rendezvényeket.

Egyesületünk vállalja fesztiválok, gálaestek, versenyek, vetélkedők, díjátadások, könyvbemutatók, közönségtalálkozók, szerzői estek, kulturális és művészeti rendezvények, valamint egyéb események szervezését, megfelelő szakmai színvonal és pénzügyi garanciák esetén.
A Magyar Versmondók Egyesülete saját szakemberei delegálásával segíti a szakmaiság megőrzését versmondó versenyeken, találkozókon, vetélkedőkön. Kidolgozott értékelési szempontrendszer alkalmazásával, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek – színészek, előadóművészek, írók, költők, drámapedagógusok, rendezők, versrendezők és dramaturgok delegálását vállaljuk.

A Versküldő szolgálat keretében arra is lehetőség van, hogy meghatározott témakörű verset küldjön kedvesének, szeretteinek pályakezdő vagy professzionális művészek tol-mácsolásában, vagy az előadókat felolvasóestre és más rendezvényre igénybe vegyék. A Magyar Versmondók Egyesülete az ország bármely részén „házhoz szállítja” művészeit, akik az alkalomhoz illő verssel köszöntik szeretteit. A Versküldő szolgálat keretében lehetőség van rá, hogy meghatározott témakörű verset küldjön kedvesének, szeretteinek pályakezdő vagy professzionális művészek tolmácsolásában. Verset kivétel nélkül valamennyi témakör-ből kérhetnek.

To Top