Egyéb kategória

Megújult a vers oldala

Örömmel tudatjuk minden kedves verskedvelővel, hogy a vers.hu oldala hosszú idő után végre megújult és egy modern, elegáns, folyamatosan frissülő felülettel várja az idelátogatókat. Az oldalon számtalan hasznos funkció segíti azokat, akik szeretnének naprakész információkkal rendelkezni a költészet, versmondás híreivel, illetve legfrissebb és elkövetkezendő eseményeivel kapcsolatban.

Published on

A versek szerelmeseinek különösen jó hír, hogy adatbázisunk folyamatosan frissül, így a naprakész tájékozódás nem okoz gondot, ha fesztiválokról, közönségtalálkozókról, vagy versmondó versenyekről van szó.

Kutasson egyszerűen és gyorsan az évfordulós írók, költők után, olvasson olyan érdekességeket ebből a csodás és izgalmas világból, amiket eddig még nem ismert. Nézzen utána, hogy az év melyik napján milyen kulturális, irodalmi, vagy színházi eseményt történt, tematikus linkgyűjteményünkben pedig pillanatok alatt megtalálhatja a keresett verset.

Sőt, a legjobbat a végére hagytuk: vegye igénybe Versküldő szolgálatunkat versmondókkal, előadóművészekkel és más szakemberekkel.

Kellemes böngészést kívánunk!

Exit mobile version