Barion Pixel
Connect with us

Kaláka Fesztivál: egri helyszínek

Hírek

Kaláka Fesztivál: egri helyszínek

A Diósgyőri vár átépítése miatt új helyszínre költözik a Kaláka Fesztivál, a rendezvényt idén az Egri várban tartják június 29. és július 1. között. Ez új lehetőségeket is kínál, a hagyományos események mellett új programokkal bővül a fesztivál.

A Dobó téren mindhárom napon zenével és kirakodóvásárral várják a vendégeket. A nyitó koncertre péntek délután kerül sor Dsupin Pál, a Gajdos együttes, az Esztenás együttes és a Kaláka együttes fellépésével. Ezen a helyszínen szombat délelőtt rendezik meg a Gyerekfesztivált, délután pedig újabb együttesek állnak színpadra.

Az Egri várban is több koncertet tartanak. A fellépők között szerepel a Budapest Klezmer Band, a Csík zenekar, a Fabula Rasa, Ferenczi György és a Rackajam, a Kaláka együttes, Kobzos Kiss Tamás és Erdal Salikoglu (Törökország), a Muzsikás együttes, a Neil Young Sétány, a Romengo együttes, Szalóki Ági és zenekara, a Tabulatúra együttes, valamint a Vujicsics együttes.

A rendezvényhez több kiegészítő program is társul Eger több helyszínén, így lesznek kiállítások, filmvetítések, sport és folkkocsma.

 

(forrás: kultography)

Continue Reading
You may also like...

További Hírek

 • Hírek

  Hozd el a versed és elmondom!

  By

  Hozd el a versed és elmondom! – így szól a felhívás a Nemzetközi Könyvfesztivál október 1-jén, vasárnap délelőtt 11-kor zajló programjára, ahol egyszerre találkozhatnak az érdeklődők Lutter Imrével és Grecsó Krisztiánnal. Lutter...

 • Hírek

  16 éve halt meg Polcz Alaine

  By

  A háború borzalmai egész életén nyomot hagytak, mégis maradandót alkotott 

 • Hírek

  Térey János regényéből film lehet

  By

  A Káli holtak mozgóképes adaptációjának jogát Csáky Attila producer vásárolta meg, így várható, hogy a közeljövőben film készül a 2018-ban megjelent műből, amely Térey János első prózaregénye volt.

 • Hírek

  Fecske Csaba Illyés Gyula-díjat kapott

  By

  A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) tagozati díjátadóján Fecske Csaba költő "Illyés Gyula-díj – a Magyar Művészeti Akadémia Irodalmi-díjában" részesült. Szívből gratulálunk az elismeréshez!

 • Hírek

  szabadakarat

  By

  A reformkor első „celeb párja”, Petőfi Sándor x Szendrey Júlia különc szokásait, egymásnak jutott két évük felfokozott érzelemvilágát, a véleményformáló szerepük jelentőségét húzza meg tengelyül és mesél köré egy térben és időben...

To Top