Barion Pixel
Connect with us

A szeretet versei és történetei

Hírek

A szeretet versei és történetei

Exkluzív verses ajánlással juthatnak hozzá az érdeklődők a szeretet ünnepére készülve a szeretet könyvéhez a vers.hu oldalon. Lutter Imre: Ha szeretsz… című verses interjúkötetéhez egy különleges ünnepi idézetet dedikál a szerző mindenkinek, aki családtagjainak, barátainak vagy magának a könyvvel és az abban rejlő páratlan történetekkel és versekkel szerez örömet az ünnepre. A könyv itt az oldalon, a Versboltban rendelhető meg.

 

 

Furcsa párban mozog együtt ezúttal a költészet és a sztárvilág: a képernyőről, színpadról, a sportból és a művészetekből jól ismert, népszerű idoljaink élete párhuzamba kerül egy-egy klasszikus vagy kortárs költő életével, s az összekötő kapocs köztük egy adott vers. Az olvasóközönség Lutter Imre segítségével kap klasszikus költőktől káprázatos költeményeket és méltán népszerű hazai ismertségektől páratlanul gazdag, élménydús történeteket a Ha szeretsz… c. könyv révén.
Ismert emberek ismeretlen történetei a szeretetről, versekkel – a szeretet ünnepére. A könyv minden nagy könyvesboltban ott várja az olvasni vágyókat, és online is megszerezhető, dedikáltan kifejezetten itt, a vers.hu oldalon.
Aki elmélyedne abban, hogy vajon mi köti össze Pásztor Erzsi, Besenyei Péter, Falusi Mariann, Kálid Artúr, Jakupcsek Gabriella, Geszti Péter és mondjuk Balázs Klári életét, és kíváncsi arra, melyiküknél mi volt az a sorsdöntő pillanat, amikor a vers fontossá vált és segített, most elképesztően izgalmas sztorikat olvashat. Hol Petőfi, Ady, Radnóti, József Attila, Tóth Árpád, hol Kosztolányi, Pilinszky, Reményik vagy Kányádi sorai varázsolják el. Az interjúkötet középpontjában a szerelem és a szeretet áll, ideértve a szövevényes házasságokat, az új kapcsolatokat, a reménytelen vágyakat, a családi kötődéseket – a szeretet legmélyebb emberi megnyilvánulásait. Az életutakat követve barátságok, hit, közélet, hétköznapi játszmák, küzdelmek, érzelmek és egyéni tragédiák, fantasztikus helyzetek és kulisszák mögötti pillanatok idéződnek fel, miközben Lutter Imre segítségével a vendég életében fontos verset és annak szerzőjét, a párhuzamos életutakat is megismerjük.
A kötet itt rendelhető meg: https://vers.hu/termek/ha-szeretsz-sorok-kozott-lutter-imrevel/ – emellett a Versboltban még sok fontos és ritka könyv vagy ajándéktárgy között válogathat mindenki.

 

További Hírek

 • Hírek

  Kulka János lett a Nemzet Színésze

  By

  Kulka János Budapesten született 1958. november 11-én, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Ma a március 30-án elhunyt Tordy Géza helyére választották meg...

 • Hírek

  Kovács András Ferenc Költészeti Díj

  By

  A 2000 eurós pénzjutalommal járó Kovács András Ferenc Költészeti díjat évenként egyszer adják át a szakmai kuratórium döntése alapján.

 • Hírek

  A költészet élmény, segítség, menedék

  By

  Lutter Imrét versek keltik, s versekkel fekszik – számára minden egyes nap a költészet ünnepe. Zelk Zoltán gyerekverseivel érkezett meg a költészet Lutter Imre életébe, aki már nagyon fiatalon ráébredt arra, hogy...

 • Hírek

  ÚJ HELYEN, KESZTHELYEN!

  By

  Új helyen, Keszthelyen rendezi meg 2024. augusztus 22-től 25-ig a Bujtor István Filmfesztivált a Latinovits Emlékmű Alapítvány és a Magyar Versmondók Egyesülete. A sokszínű fesztivál a filmes kínálat és a vörös szőnyegen...

 • Hírek

  Megdöbbentő történeteket őriznek a falak

  By

  A mai napig őrzi Ady Endre emlékét az a budapesti ház, ahol haláláig élt legendás költőnk. Az első emeleti, erkélyes lakás a pesti Veres Pálné utca 4-6. szám alatt található, és legfőbb...

To Top