Barion Pixel
Connect with us

A szeretet versei és történetei

Hírek

A szeretet versei és történetei

Exkluzív verses ajánlással juthatnak hozzá az érdeklődők a szeretet ünnepére készülve a szeretet könyvéhez a vers.hu oldalon. Lutter Imre: Ha szeretsz… című verses interjúkötetéhez egy különleges ünnepi idézetet dedikál a szerző mindenkinek, aki családtagjainak, barátainak vagy magának a könyvvel és az abban rejlő páratlan történetekkel és versekkel szerez örömet az ünnepre. A könyv itt az oldalon, a Versboltban rendelhető meg.

 

 

Furcsa párban mozog együtt ezúttal a költészet és a sztárvilág: a képernyőről, színpadról, a sportból és a művészetekből jól ismert, népszerű idoljaink élete párhuzamba kerül egy-egy klasszikus vagy kortárs költő életével, s az összekötő kapocs köztük egy adott vers. Az olvasóközönség Lutter Imre segítségével kap klasszikus költőktől káprázatos költeményeket és méltán népszerű hazai ismertségektől páratlanul gazdag, élménydús történeteket a Ha szeretsz… c. könyv révén.
Ismert emberek ismeretlen történetei a szeretetről, versekkel – a szeretet ünnepére. A könyv minden nagy könyvesboltban ott várja az olvasni vágyókat, és online is megszerezhető, dedikáltan kifejezetten itt, a vers.hu oldalon.
Aki elmélyedne abban, hogy vajon mi köti össze Pásztor Erzsi, Besenyei Péter, Falusi Mariann, Kálid Artúr, Jakupcsek Gabriella, Geszti Péter és mondjuk Balázs Klári életét, és kíváncsi arra, melyiküknél mi volt az a sorsdöntő pillanat, amikor a vers fontossá vált és segített, most elképesztően izgalmas sztorikat olvashat. Hol Petőfi, Ady, Radnóti, József Attila, Tóth Árpád, hol Kosztolányi, Pilinszky, Reményik vagy Kányádi sorai varázsolják el. Az interjúkötet középpontjában a szerelem és a szeretet áll, ideértve a szövevényes házasságokat, az új kapcsolatokat, a reménytelen vágyakat, a családi kötődéseket – a szeretet legmélyebb emberi megnyilvánulásait. Az életutakat követve barátságok, hit, közélet, hétköznapi játszmák, küzdelmek, érzelmek és egyéni tragédiák, fantasztikus helyzetek és kulisszák mögötti pillanatok idéződnek fel, miközben Lutter Imre segítségével a vendég életében fontos verset és annak szerzőjét, a párhuzamos életutakat is megismerjük.
A kötet itt rendelhető meg: https://vers.hu/termek/ha-szeretsz-sorok-kozott-lutter-imrevel/ – emellett a Versboltban még sok fontos és ritka könyv vagy ajándéktárgy között válogathat mindenki.

 

További Hírek

 • Hírek

  Elhunyt Czakó Gábor, a nemzet művésze

  By

  Családja jelentette be, hogy szerdán hajnalban, hosszú betegség után halt meg Czakó Gábor. 82 éves volt.

 • Hírek

  Átadták az idei Balassi Bálint-emlékkardot

  By

  A XVI. századi európai költészet kiemelkedő alakjára, Balassi Bálintra emlékezve huszonnyolcadik alkalommal adták át a magyar alapítású nemzetközi díjat, a Balassi Bálint-emlékkardot, melyet idén Fekete Vince költő és Abdallah Abdel-Ati Abdel-Szalam Mohamed...

 • Hírek

  Meghalt Szurdi Miklós

  By

  73 éves korában meghalt Szurdi Miklós, a magyar művészvilág egyik meghatározó alakja. Halálhírét Pásztor László erdőkertesi polgármester jelentette be.

 • Hírek

  Meghalt Grétsy László

  By

  Az ország legismertebb és legkedveltebb nyelvésze 91 éves volt. Grétsyt országon ismertté és népszerűvé a Vágó Istvánnal közösen vezetett Álljunk meg egy szóra című nyelvművelő műsor tette híressé.

 • Hírek

  A szeretet versei a kultúra napján

  By

  Különleges estével ünnepli a magyar kultúra napját a Himnusz születése apropóján a Magyar Versmondók Egyesülete és a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ.

To Top