Barion Pixel
Connect with us

Utcán a könyvek Nyíregyházán

Hírek

Utcán a könyvek Nyíregyházán

Utcára viszik a könyveket a Jósavárosban, Nyíregyházán. Országszerte megismerték a Nyírségi Könyvtár Alapítvány munkatársait, akik a kijárási korlátozás alatt házhoz szállították az olvasóik által kiválasztott könyveket. Bejelentették: a szolgáltatás megszűnik.

Ezért olyan különleges a könyvek illata | Sokszínű vidék

Június másodikától (keddtől) bár nem a megszokott módon, de ismét rendelkezésre állnak a jósavárosi könyvtárban, pontosabban előtte.
– Hétfőtől csütörtökig 9.00 és 15.00 óra között a könyvtár bejáratánál szolgálnak ki, vagyis a könyvtáron kívül.
– A távolság betartásának biztosítása érdekében a bejárathoz asztalt helyeznek ki, azon keresztül történik a kiszolgálás. Kérik, mindenki viseljen szájmaszkot.
– A könyvtár helyiségében az ott dolgozókon kívül mások továbbra sem tartózkodhatnak.
– Könyvet házhoz szolgáltatás ettől az időponttól megszűnik.

(forrás: szabolcshir.hu)

Continue Reading
You may also like...

További Hírek

 • Hírek

  Folytatódik a színész- és versmondó képzés

  By

  Idén megújult struktúrában várja a táborozókat a Magyar Versmondók Egyesülete nyári egyetemének számító Színház- és Versművészeti Tábor, amely a Neszmélyi Hajóskanzent és a környező közösségi tereket veszi birtokba július 8. és 15....

 • Hírek

  Sajtóközlemény

  By

  Öt új tag, az előadóművészeti törvény módosítása, kulturális államtitkári tájékoztató – közgyűlést tartott a Magyar Teátrumi Társaság

 • Hírek

  Vámos Miklós új mesekönyve

  By

  Vámos Miklós először beszélt készülő mesekönyvéről a Jazzy Rádió reggeli műsorában. Az író elmondta, Szív és Lélek című könyve úttörő kezdeményezés, hiszen a kötet illusztrációit a Midjourney nevű mesterséges intelligencia tervezte.

 • Hírek

  Színészpalánták fellépése Bácsfeketehegyen

  By

  Az immáron tizenötödik szemlét a Vajdasági Magyar Drámapedagógiai Társaság, a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet és a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség szervezte. 

 • Hírek

  Balassi-emlékkardot kapott Zalán Tibor

  By

  A XVI. századi európai költészet kiemelkedő alakjára, Balassi Bálintra emlékezve 27. alkalommal adták át Bálint napján a Balassi Bálint-emlékkardot Budapesten, a Központi Papnevelő Intézet Boldog Bogdánffy Szilárd termében. Az emlékkarddal a magyar...

To Top