Connect with us

Utcán a könyvek Nyíregyházán

Hírek

Utcán a könyvek Nyíregyházán

Utcára viszik a könyveket a Jósavárosban, Nyíregyházán. Országszerte megismerték a Nyírségi Könyvtár Alapítvány munkatársait, akik a kijárási korlátozás alatt házhoz szállították az olvasóik által kiválasztott könyveket. Bejelentették: a szolgáltatás megszűnik.

Ezért olyan különleges a könyvek illata | Sokszínű vidék

Június másodikától (keddtől) bár nem a megszokott módon, de ismét rendelkezésre állnak a jósavárosi könyvtárban, pontosabban előtte.
– Hétfőtől csütörtökig 9.00 és 15.00 óra között a könyvtár bejáratánál szolgálnak ki, vagyis a könyvtáron kívül.
– A távolság betartásának biztosítása érdekében a bejárathoz asztalt helyeznek ki, azon keresztül történik a kiszolgálás. Kérik, mindenki viseljen szájmaszkot.
– A könyvtár helyiségében az ott dolgozókon kívül mások továbbra sem tartózkodhatnak.
– Könyvet házhoz szolgáltatás ettől az időponttól megszűnik.

(forrás: szabolcshir.hu)

Continue Reading
You may also like...

További Hírek

 • Hírek

  Alacsonyan szállnak a stukkerek

  By

  Nagy csinnadrattával indul a Bujtor Filmfesztivál. Bujtor Balázs rendőr Zsiguliján gurul majd be a vörös szőnyeg elé Kardos doktor, vagyis Kern András augusztus 18-án csütörtökön, a Bujtor István Filmfesztiválon.

 • Hírek

  162 éve született a sikerszerző Gárdonyi

  By

  1860. augusztus 3-án született és 1922. október 30-án hunyt el a rejtőzködő, sikerszerző Gárdonyi Géza, az Egri csillagok szerzője. Egyike volt a 20. század elejének túlérzékeny, „kivonuló” alkotóinak, magát „kövek alatt nőtt...

 • Hírek

  Montágh Imre tragikus végű élete

  By

  Kisgyerekként lágerbe terelték volna, de a szüleivel megszöktek a halálvonatról. Aztán mikor végre mindenki megismerhette a helyes beszéd Paganinijét, egy tragikus baleset elvette tőlünk azt az embert, akinek még tízezreket kellett volna...

 • Egyéb kategória

  Versmondóból kulturális vezető

  By

  A kultúráért dolgozik tovább, ám helyettes államtitkári pozícióban Pataki András Jászai Mari-díjas, Radnóti-díjas rendező, a Magyar Versmondók Egyesületének szakmai alelnöke.

 • Hírek

  104 film a Bujtor István Filmfesztiválon

  By

  Augusztus 18-tól ellepik a filmesek Balatonszemest. 147 nevezett alkotás közül 104 film került be a XIII. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjába, s ezek közül 80 filmet meg is nézhet a közönség augusztus 18....

BEJELENTKEZÉS
EDDIGI VERSEIM
MEGOSZTOTT VERSEK
VERSMONDÓK KÖZÖSSÉGE


Facebook

Termékek

TOVÁBBI TERMÉKEK →

To Top