Barion Pixel
Connect with us

Pest Megyei Gyermek Vers- és Prózamondó Verseny

Versenyek

Pest Megyei Gyermek Vers- és Prózamondó Verseny

A Pest Megyei Közművelődési Intézet 2012-ben hatodik alkalommal rendezi meg az általános iskoláskorú gyermekek számára a területi vers- és prózamondó versenyek Pest megyei döntőjét, amelyre terveink szerint 2012 májusában, a Megyeháza impozáns épületében kerül sor.

A jelentkezés feltételei:
2012-ben a területi versenyek kategóriáinak első helyezettjeit várjuk a megyei döntőre. (A négy kategória: 1-2. osztály; 3-4. osztály; 5-6. osztály; 7-8. osztály.)
Minden továbbjutó azzal a művel jelentkezhet, mellyel megnyerte a területi versenyt: egy vers, illetve egy próza. Az előadandó mű hossza nem haladhatja meg az 5 percet.
Kérjük a területi versenyeket lebonyolító intézményeket, hogy a jelentkezési lapokat 2012. április 25-ig szíveskedjenek visszaküldeni Intézményünknek. ( Jelentkezési lapok a Pest Megyei Közművelődési Intézet honlapján is megtalálhatók: www.pmkult.hu )
(A területi versenyeket a megrendezést felvállaló intézmények hirdetik meg a helyben szokásos módon.)

A verseny várható időpontjai:

A prózamondók számára:
Időpont: 2012. május 4. (péntek) 10 óra
Helyszín: MKI – Megyeháza (Budapest V. kerület, Városház u.7.)
Regisztráció: 9 órától

A versmondók számára:
Időpont: 2012. május 11. (péntek) 10 óra
Helyszín: PMKI – Megyeháza (Budapest V. kerület, Városház u.7.)
Regisztráció: 9 órától

(Az időpontok változtatásának jogát intézményünk fenntartja.)

Kérjük a területi versenyek szervezőit, hogy a megyei döntő időpontjáról és a helyszínről tájékoztassák a továbbjutókat.

További információ:
Pest Megyei Közművelődési Intézet – Bokor Noémi
Telefon/fax: 06 1 233 6911 mobil:06 20 264 4296
e-mail: bokor.noemi@pmkult.hu

 

Continue Reading
You may also like...

További Versenyek

 • Versenyek

  Pilinszky János II. verseny

  By

  Jelentkezési határidő: 2021. május 1. Balatonkenese Közművelődési Intézmény és Könyvtára, a Magyar Versmondók Egyesületével és a Latinovits Emlékmű Alapítvánnyal együttműködésben, Pilinszky János születésének 100. halálának 40. évfordulója alkalmából megrendezi a Pilinszky János...

 • Versenyek

  V. Baranyi Ferenc szavalóverseny

  By

  A pilisi könyvtár a Gubányi Károly Általános Iskolával közösen V. alkalommal szervezi meg a Baranyi Ferenc szavalóversenyt, ezúttal a járvány miatt online középiskolások és felnőttek részére.

 • Versenyek

  Országos Piliszky János versmondó verseny – Balatonkenese

  By

  Szeretettel hívjuk az irodalom iránt érdeklődőket, úgy a versenyzőket és kísérőiket, mint a kedves versbarátokat. A balatonkenesei Közművelődési Intézmény és Könyvtár 2019. október 19-én, szombaton, 9:00-17:00 óra között megrendezi az I. ORSZÁGOS...

 • Versenyek

  “A Szó becsülete”

  By

  Regionális vers– és prózamondó verseny Wacha Imre tiszteletére Töltéstaván. Két kategóriában lehet indulni:általános iskola felső tagozatos (5.-8. évfolyam) és nyugdíjaskorú. FELHIVÁS 2020 JELENTKEZÉS „A szó becsülete” regionális vers– és prózamondó verseny KISS...

 • Versenyek

  “REGÖSÖK HÚRJÁN…” – TÁLTOS VILÁG

  By

  Lehetőség nyílik a páratlanul gazdag magyar költészet mellett a tradíciókra épülő helyi mesevilág népszerűsítésére, megjelenítésére.

To Top