Connect with us

Turczi István könyvbemutatója Miamiban

Hírek

Turczi István könyvbemutatója Miamiban

Través De Los Años (Poemas Escogidos) címmel jelent meg Turczi István válogatott verseiből spanyol nyelvű kötet, amelynek bemutatójára a költő Miamiba utazott. A Magyar Versmondók Egyesületének irodalmi alelnöke több helyen dedikál.

A Bluebird Editions és a kubai-amerikai P.E.N. Központ szervezésében 2011. január 15-én, 14 órától kerül sor a tengeren túli premierre, amelyen Ferdinandy György író, Heriberto Hernandez Medina kiadóvezető és a szerző is közreműködik. A kötet fordítói: Maria T. Reyes és Szijj Mária. A házigazda szerepét Luis De La Paz, a kubai-amerikai P.E.N. Központ alelnöke vállalta.

Turczi István új könyvét január 16-án a Miami Kossuth Klubban (2230 Northwest 14th St.), 17-én a Francia Intézetben (South Florida 618 SW 8 St.) dedikálja, 18-án pedig latin-amerikai írókkal közös felolvasáson vesz részt.

 

Continue Reading
You may also like...

További Hírek

 • Hírek

  Alacsonyan szállnak a stukkerek

  By

  Nagy csinnadrattával indul a Bujtor Filmfesztivál. Bujtor Balázs rendőr Zsiguliján gurul majd be a vörös szőnyeg elé Kardos doktor, vagyis Kern András augusztus 18-án csütörtökön, a Bujtor István Filmfesztiválon.

 • Hírek

  162 éve született a sikerszerző Gárdonyi

  By

  1860. augusztus 3-án született és 1922. október 30-án hunyt el a rejtőzködő, sikerszerző Gárdonyi Géza, az Egri csillagok szerzője. Egyike volt a 20. század elejének túlérzékeny, „kivonuló” alkotóinak, magát „kövek alatt nőtt...

 • Hírek

  Montágh Imre tragikus végű élete

  By

  Kisgyerekként lágerbe terelték volna, de a szüleivel megszöktek a halálvonatról. Aztán mikor végre mindenki megismerhette a helyes beszéd Paganinijét, egy tragikus baleset elvette tőlünk azt az embert, akinek még tízezreket kellett volna...

 • Egyéb kategória

  Versmondóból kulturális vezető

  By

  A kultúráért dolgozik tovább, ám helyettes államtitkári pozícióban Pataki András Jászai Mari-díjas, Radnóti-díjas rendező, a Magyar Versmondók Egyesületének szakmai alelnöke.

 • Hírek

  104 film a Bujtor István Filmfesztiválon

  By

  Augusztus 18-tól ellepik a filmesek Balatonszemest. 147 nevezett alkotás közül 104 film került be a XIII. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjába, s ezek közül 80 filmet meg is nézhet a közönség augusztus 18....

BEJELENTKEZÉS
EDDIGI VERSEIM
MEGOSZTOTT VERSEK
VERSMONDÓK KÖZÖSSÉGE


Facebook

Termékek

TOVÁBBI TERMÉKEK →

To Top