Barion Pixel
Connect with us

SZÍNHÁZI ÉS VERSTÁBOROK – tavalyi táborozóknak

SZÍNHÁZI ÉS VERSTÁBOROK – tavalyi táborozóknak

115000 Ft

Kategória:

Leírás

dén megújult struktúrában várja a táborozókat a Magyar Versmondók Egyesülete nyári egyetemének számító Színház- és Versművészeti Tábor, amely a Neszmélyi Hajóskanzent és a környező közösségi tereket veszi birtokba július 8. és 15. között

A versmondók és színházi pályára készülő fiatalok három szekcióban tanulhatják a mesterséget, elismert színészektől, előadóművészektől, költőktől és rendezőktől. A táborba június 20-ig lehet jelentkezni. A szakmai program részleteit a vers.hu oldalon, a programok között tette közzé az egyesület.

 

Az egyhetes alkotóműhely vezetője Lutter Imre Radnóti- és Bánffy-díjas előadóművész, költő, a Magyar Versmondók Egyesületének elnöke, a szekciókat vezető tanárok pedig az egyesület Radnóti-díjas alelnökei. Köztük van Bakos-Kiss Gábor Jászai Mari-díjas színművész, a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Karának színészmesterség tanára és a Győri Nemzeti Színház igazgatója, Pataki András ugyancsak Jászai Mari-díjas rendező, a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára, a kecskeméti Katona József Színház művészeti tanácsadója, Wiegmann Alfréd Csokonai-díjas rendező, az Első Magyar Versszínház és a Budapesti Versmondó Klub művészeti vezetője. Mellettük Komlóczi Zoltán és Móczár Bence színész-drámatanárok, Turczi István és Zalán Tibor József Attila-díjas költők, valamint Hegedűs Ildikó, a Győri Nemzeti Színház munkatársa vesz részt a munkában. Az egyhetes tábor végén a csoportok nyilvános bemutatókat tartanak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SZÍNHÁZI ÉS VERSTÁBOROK – tavalyi táborozóknak” értékelése elsőként
To Top