Connect with us

Verspóló – Lutter Imre: A vers örök

Verspóló – Lutter Imre: A vers örök

9990 Ft
Tagoknak: 8991 Ft

8991

Kategóriák: ,

Leírás

A SimpleOnYou célul tűzte ki a kortárs költőkkel való együttműködés. Ennek egyik első állomása, Lutter Imre A vers örök című műve pólón. Lutter Imre a versek szerelmese, évek óta dolgozik a vers népszerűsítésén, a kultúra terjesztését, ápolását és a tehetséggondozást elsődleges feladatának tartja. A vers örök című versnek pár sora a Magyar Versmondók Egyesületének jelmondata is.Az amatőr versmondás magyarországon az a terület, ami nagyon sok fiatallal szeretteti meg az irodalmat és a verseket, rengeteg művész kezdi szárnybontogatását versmondóként.

Mi hisszük, hogy a vers örök és a vers összeköt.

Ez a termék kézzel készült, minőségi anyagból, tartós használatra. 5 méretben vásárolható. Olyan időtálló technikával kerültek a versek és grafikák a pólóra, mely nem kopik és fakul a használat és mosás következtében.
Készült belőle női és férfi póló változat is, így szettben is megtalálható a shopban.

Anyagösszetétel:
Pamut
Elasztán
Újrahasznosított poliészter

További információk

Méret

S, M, L, XL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Verspóló – Lutter Imre: A vers örök” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

BEJELENTKEZÉS
EDDIGI VERSEIM
MEGOSZTOTT VERSEK
VERSMONDÓK KÖZÖSSÉGE


Facebook

Évfordulós költő: Radnóti MiklósRadnóti Miklós 1909. május 5-én született Budapesten, a mai újlipótvárosi Kádár utca 8.-ban, asszimilált zsidó családban. Születése édesanyja, Grosz Ilona (1881–1909) és utónevet nem kapott fiú ikertestvére életébe került.[9] Édesapja, Glatter Jakab (1874–1921) kereskedő (a kornak megfelelő szóhasználattal: kereskedelmi utazó) […]

Termékek

TOVÁBBI TERMÉKEK →

To Top