Barion Pixel
Connect with us

URBITÁLIS 2010 : I ♥ BUDAPEST

URBITÁLIS 2010 : I ♥ BUDAPEST
Urbitális Majális, 2010 május 1 – 31.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Te is szereted Budapestet? Akkor gyere, és mutasd meg, hogy mit gondolsz róla! Milyennek látod, hogyan használod, mit szeretsz benne, és mit adnál hozzá ahhoz a városhoz, aminek te is része vagy?

Kik pályázhatnak?
Kreatív ötletgazdák, városhasználók!
Mindenkit várunk, aki hajlandó azért tenni, hogy Budapest egy eleven, izgalmas város legyen. Jelentkezhet bármilyen civil szervezet, egyesület, kulturális csoport, helyi közösség, illetve a saját nevedben is; bármilyen, a városi kultúrát, környezetet, épületeket, köztereket érintő, már meglévő vagy új programmal, mely 2010. május 1. és 31 között, Budapest területén belül valósul meg.

A pályázat célja
Az URBITÁLIS Majális idén harmadszorra fogja megmutatni, hogy Budapest egy szerethető, jó város. Az egy hónapos, interaktív programsorozat célja, hogy egy újfajta, pozitív városhasználatot, városi tudást közvetítsen; aktív, friss szemléletű civilek, városi közösségek és szervezetek segítségével.
Keressük a város legjobb programját! Ha neked is van ötleted, programterved, projekted, töltsd ki az adatlapot és csatlakozz a 2010-es URBITÁLIS Majálishoz!

Pályázat beadásának módja
A jelentkezési lapokat e-mailen várjuk az palyazat@urbitalis.hu címre, két, a programhoz tartozó fénykép csatolásával. A jelentkezési lap letölthető a www.urbitalis.hu oldalról.

Beadási határidő
A jelentkezési lap benyújtásának határideje: 2010. március 8. 24.00 óra

Díjazás
Az elfogadott programokból készítünk egy könnyen kereshető „városi adatbázist”, a programok adatlapjából álló „URBITÁLIS ki-kicsoda” oldalt, ahol bárki szavazhat a neki legjobban tetsző programra. Ezért kérünk, hogy minél pontosabban írd le a 2010-es URBITÁLIS-hoz kapcsolódó ötletedet, hátha te nyered meg a fődíjat!
A megvalósult projektek közül a legjobb 500 000 Ft-os fődíjat kap az URBITÁLIS Majális záró rendezvényén.

 

LETÖLTHETŐ JELENTKEZÁSI LAP

 

 

To Top