Barion Pixel
Connect with us

„Rejtelmek, ha zengenek…”
X. Ferencvárosi József Attila Versfesztivál

Jelentkezési határidő: 2024. március 10., vasárnap

Az idei évben is várjuk a lelkes versbarátokat, szavalókat!

 

Tisztelt Verskedvelők!

Kérjük, csatlakozzanak a József Attila emlékét ápoló, országos versfesztiválunkhoz! 6-99 éves korig várjuk a szavalók jelentkezését.

A korcsoportonkénti előválogatókra 2024. március 18-22-ig 9.00-16.00 között kerül sor a Ferencvárosi Művelődési Központ szalonjában (1096 Budapest, Haller utca 27.). A döntő és egyben gála április 6-án, szombaton 15.00 órától lesz az FMK színháztermében. A versenyen résztvevők emléklapot, a legjobbak diáktáborozást és értékes ajándékokat kapnak.

A Versfesztivált záró gálaműsor a Költészet Napja ünnepi rendezvényeihez kapcsolódik.

A verseny feltételeként egy József Attila-verssel, valamint két magyar költő szabadon választott versével kell készülni.

A jelentkezési lap letölthető innen:
https://docs.google.com/document/d/17CNoRIARYLdhO6F9D-cxGCy-ZBPl_-cu/edit

Kérjük, a jelentkezési lapokat legkésőbb 2024. március 10-ig szíveskedjenek a József Attila Emlékhelyre (1095 Budapest, Gát utca 3.) eljuttatni, vagy szkennelve e-mailben (losonczy.attila@fmkportal.hu) elküldeni!

Ha kérdésük van a Versfesztivállal kapcsolatban, forduljanak bizalommal Losonczy Attila művelődésszervezőhöz, aki részletes felvilágosítást ad Önöknek a József Attila Emlékhely nyitvatartási idejében a +36 (1) 216-6127-es telefonszámon.

To Top