Barion Pixel
Connect with us

NEVEZÉSI FELTÉTELEK 2018

– A versenyre korosztályi megkötés és határok nélkül bárki jelentkezhet, aki büntetlen előéletű.

– Nevezni a hivatalos jelentkezési lapon lehet, amely letölthető a www.vers.hu/nemzeti-verseny linken. Kiskorú vagy gyámság alatt álló személyek esetén a törvényes képviselő hozzájáruló nyilatkozatával együtt érvényes a jelentkezési lap.

– A jelentkezők száma nincs korlátozva.

– A versfilmeket a youtube közösségi videó megosztó portálra kell feltölteni, amit a vers.hu és a nemzetiszinhaz.hu oldalak is megjelenítenek majd.

– A filmek minőségéért a versenyző felel, vagyis a nem megfelelő hangi vagy képi minőségű felvételeket a zsűri nem köteles értékelni.

– Minden jelentkező hozzájárul az általa beküldött/feltöltött versvideok egészének vagy részleteinek időben, médiatípusban és területileg korlátlan használatához.

– Az első fordulóban a közönség szavazata a zsűri döntésén túl tíz plusz versenyző bejutását teszi lehetővé, a másodikban öt versenyzőét.

A jelentkezők a nevezési lap elküldésével elfogadják a versenykiírást, mint szabályzatot, és a zsűri döntése ellen nem emelnek vétót. Emellett elfogadják, hogy bármely bejegyzett sajtóorgánum megkeresése esetén a rendezőszervek jóváhagyásával nyilatkoznak. A verseny szervezői fenntartják a jogot, hogy szükség esetén módosítsák a versenyfelhívást.

 

To Top