Barion Pixel
Connect with us

NEVEZÉSI FELTÉTELEK 2016


– A versenyre korosztályi megkötés és határok nélkül bárki jelentkezhet.
– Nevezni a hivatalos jelentkezési lapon lehet, amely letölthető a www.vers.hu/nemzeti-verseny linken. A jelentkezők száma nincs korlátozva.
– A versfilmeket a youtube közösségi videó megosztó portálra kell feltölteni, amit a vers.hu, a nemzetiszinhaz.hu és a versradio.hu oldalak is megjelenítenek majd, szavazni a verseny facebook oldalán lehet a produkciókra. Az oldal címe: facebook.com/nemzetiverseny
– A filmek minőségéért a versenyző felel, vagyis a nem megfelelő hangi vagy képi minőségű felvételeket a zsűri nem köteles értékelni.
– Minden jelentkező hozzájárul az általa beküldött/feltöltött versvideok egészének vagy részleteinek időben, médiatípusban és területileg korlátlan használatához.
– Az első fordulóban a közönség szavazata a zsűri döntésén túl három plusz versenyző bejutását teszi lehetővé, a másodikban egyet, míg a harmadik fordulóban egy közönségdíj létrehozását eredményezi. Utóbbi megegyezhet a zsűri által díjazott versenyzőkkel, míg az első két fordulóban a már továbbjutott versenyzők nem vesznek részt a közönségszavazáson. Szavazni a facebook-on lehet.

A zsűri tagjai a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete művészei, szakemberei.

A verseny szervezői fenntartják a jogot, hogy szükség esetén módosítsák a versenyfelhívást.

To Top