Barion Pixel
Connect with us

Nemzeti VERSeny – KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS 2017: 1- forduló

A zsűri 80 VERSenyzőt juttatott tovább a II. Nemzeti VERSeny középdöntőjébe, ahová a nézők is beszavazhatnak 10 jelöltet, akiknek immár egy videoklip elkészítése lesz a feladata.

Szavazni a YouTube közösségi video megosztó portálon lehet a produkciókra, az alábbi csatornán:

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS 2017: NEMZETI VERSENY 1. FORDULÓ

A közönségszavazás időszaka:
indulás: 2017.06.19. délelőtt 10:00 óra
zárás: 2017.07.02. 24:00 óra

A közönségszavazáson a zsűri által be nem juttatott, és a szavazás indulásának időpontjáig nem törölt videók vesznek részt.

Minden, a közönségszavazáson résztvevő versvideo azonos esélyekkel, nulla szavazatról indul. A YouTube-on a szervezők által ÚJRA FELTÖLTÖTT videókra leadott like-ok (pozitív értékelések) száma dönti el a versenyzők továbbjutását. (A megtekintések számának és a negatív értékeléseknek nincs jelentősége, ahogy az eredeti versvideók értékelésének, illetve az esetleges facebook like-oknak sincs.) Szavazategyenlőség esetén a zsűri dönt a döntetlenre álló versenyzők között.

A közönségszavazás határidejének lejártát követően a VERSeny szervezői megvizsgálják a kapott szavazatokat, és azt is, melyek a valós tetszésnyilvánítások, és vannak-e esetleg úgynevezett szavazószoftverek, robotok által generált, nem tisztességes módon szerzett szavazatok. A hivatalos eredményt ezt követően teszi közzé.

A közönségszavazás eredménye a YouTube záró időpontban érvényes belső, részletes statisztikája alapján derül ki. A szavazásnál ügyelni kell arra, hogy az egy azonos IP-címről leadott voksokat csak egyszer fogadja a YouTube! Ez főként az azonos wi-fi hálózatról szavazókat érintheti.

Sok sikert, eredményes VERSenyt kíván
a Magyar Versmondók Egyesülete és a Nemzeti Színház!

 

To Top