Barion Pixel
Connect with us

Momentán Házimozi

A Momentán Társulat ezúttal merőben új improvizációs kalandba vág.

Részt vennél egy izgalmasan szerteágazó sztoriban a Kaland Játék Kockázat könyvek mintájára? Beleszólnál egy főhős életének, sorsfordító pillanatainak alakításába? Ki ne szeretne kényelmesen leülni, és végig izgulni egy jó akciófilmet (talán), félve elaludni egy horror után (nem), vagy szerelmesen összebújni egy romantikus történet alatt (igen)? A filmek nem mindig úgy alakulnak, ahogy Te szeretnéd. Most viszont itt az alkalom, hogy te is részese legyél egy ütős sztori születésének, és hozzátedd a legjobb ötleteidet.

A játékosok kreatív fantáziájának puzzle-darabjai és a közönség javaslatai – a szerencsét és a véletlent is segítségül hívva – egyetlen nagy, filmes történetté kovácsolódnak össze. A második felvonásban az első felvonásban kreált film DVD-extrái elevenednek meg: castingok, rendezői és produceri változatok, próba-verziók, sajtótájékoztatók, trailerek, végefőcím dalok, kimaradt jelenetek.

Hogy vidám lesz vagy szomorú, drámai vagy akciódús, romantikus vagy ijesztő, kétszereplős kamaradarab vagy egy nyüzsgő történelmi tabló, testközeli hiperrealista teleregény vagy éppen egy nagyívű hollywoodi történet?

Ez a Momentán Házimozi, hosszú és kacskaringós történetek a közönség ötletei és szavazatai alapján.

 

To Top