Barion Pixel
Connect with us

MASZRE pályázatok

A Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete pályázatot hirdet érdekvédelmi szervezetek, közösségi célokat szolgáló alapítványok, egyesületek valamint szépírók, költők és műfordítók számára.
A Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete pályázatot hirdet az Egyesület tevékenysége által érintett reprográfiai jogosultakat (szak- és szépirodalmi szerzők, könyv- és folyóirat-kiadók) tömörítő, Magyarországon nyilvántartásba vett szakmai és érdekvédelmi szervezetek, közösségi célokat szolgáló alapítványok, egyesületek számára az alábbi témakörökben:

• a magyar szak- és szépirodalom, a könyv és a folyóirat népszerűsítését szolgáló hazai és külföldi szakmai programok (2.1) és a könyvszakmai oktatás tevékenységének támogatása (2.2).

A pályázatokat kizárólag postai úton fogadják el (a MASZRE postacíme 1367 Budapest, Pf. 130.). A postára adás határideje: 2009. november 2.
A pályázatok elbírálására 2009. december 1-ig sor kerül. A részletes pályázati feltételek, a pályázati szabályzat és az adatlap az Egyesület honlapján (www.maszre.hu) megtekinthető, illetve letölthető.

• szépírók, költők és műfordítók részére, alkotói támogatásra, a 2009. november 2-a és 2010. október 31-e közötti időszakra. A pályázati keret összesen 30 millió forint, egy-egy pályázó legfeljebb 12 hónapos időtartamra, legfeljebb havi 100 ezer forint alkotói támogatásban részesülhet. Alkotói támogatásra csak magyar állampolgárságú magánszemély pályázhat, egy támogatási kérelemmel, s olyan, aki az elmúlt két évben sem a Nemzeti Kulturális Alapnál, sem más, magyarországi intézménytől nem részesült alkotói támogatásban.

A pályázat 2009. szeptember 30-ig beérkezően nyújtható be, kizárólag postai úton, a MASZRE postacímére (1367 Budapest, Pf. 130.). A határidőn túl érkező pályázatok érvénytelenek. A részletes pályázati felhívás, a pályázati adatlap és a kitöltési útmutató letölthető a www.maszre.hu honlapról.

 

To Top