Barion Pixel
Connect with us

Kortárs verselő – A Magyar Költészet Napja alkalmából a BMK-ban

 

A Budapesti Művelődési Központ versmondó versenyt hirdet a budapesti általános és középiskolás diákoknak. Egy szabadon választott ma élő magyar szerző versével lehet jelentkezni.

Jelentkezési határidő: 2023. április 5. 

Időpont: 2023. április 18. kedd  15.00 óra. 

Helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.).

A Magyar Költészet Napját ünnepelve, immár negyedik alkalommal rendezzük meg a Kortárs Verselő versmondó versenyt. A korábbi évek pozitív visszajelzései ismételt motivációt adtak a verseny újbóli megszervezéséhez. A versennyel lehetőséget kínálunk a szerepelni vágyó budapesti fiatalok számára önmaguk kipróbálására, társaikkal való megmérettetésre, mindezt egy nyilvánosabb, szélesebb körben.

Az előadóművész, könyvtáros, logopédus és közművelődési szakemberből álló szakmai zsűri három korcsoportban (7–10, 11–14 és 15–18 évesek) értékeli a versmondókat. Korcsoportok: 6–10 évesek, 11–14 évesek és 15–18 évesek.

A versenyre legfeljebb 45 versmondó (korcsoportonként 15 fő) jelentkezését tudjuk fogadni! A verseny díjazottjai könyvet és könyvutalványt kapnak.

Információ és jelentkezés: Lukács Orsolya; 0613712763; kortarsverselo@gmail.com

További részletek ezen a linken érhetőek el: https://bit.ly/kortars_verselo_2023

Nevezési díj nincs!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül.

To Top