Barion Pixel
Connect with us

Irodalmi pályázat a fogyasztóvédelemről középiskolásoknak

Leadási határidő: 2010. január 31.

Novella és vers kategóriában pályázhat a 14-18 év közötti korosztály a fogyasztóvédelem szempontjából kiemelkedően fontos, illetve figyelemfelkeltő írásokkal.

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) által kiírt pályázat leadási határideje 2010. január 31. Az alkotások tárgya lehet minden, ami a fogyasztóvédelem szempontjából kiemelkedően fontos, illetve figyelemfelkeltő.

A kiírás szerint a formai elvárások a következők: Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, szimpla sorköz, 2,5-ös margó. A novella maximális terjedelme 5 oldal lehet.

A szervezők azt kérik, hogy a pályaműveken a versenyzők tüntessék fel nevüket, címüket, középiskolájuk és szakvezető tanáruk nevét, valamint életkorukat. A pályázatra beküldött írásokat fogyasztóvédelmi szakemberekből álló zsűri bírálja el, mindkét kategóriában a három legjobban sikerült alkotást díjazzák. Külön elismerésben részesül az a szakvezető tanár, akinek a legtöbb diákja vesz részt a pályázaton. Az eredményhirdetés 2010. március 6-án lesz.

Az alkotásokat a résztvevő tanulók iskoláitól összesítve kérik eljuttatni e-mailben a muller@feosz.hu címre, illetve postai úton a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének címére: 1012 Budapest, Logodi u. 22-24.

To Top