Barion Pixel
Connect with us

III. Nemzeti VERSeny elődöntő – közönségszavazás

FIGYELEM!

A III. Nemzeti VERSeny elődöntőjének legizgalmasabb pillanatai következnek!

Az alábbiakban közzétesszük a 2018. évi Nemzeti VERSeny elődöntős közönségszavazásának csatornáját. A YouTube csatorna címe:

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS

A csatornán megtalálhatók azon VERSenyzők versklipjei, akikre szavazni lehet, hogy továbbjussanak a középdöntőbe.

Az egyes VERSenyzők versklipjeinek URL címe az adott videóra kattintva jelenik meg a keresőben.

A szavazás egy hétig tart:
indulás: 2018.07.02. reggel 8:00 óra 
zárás: 2018.07.09. 24:00 óra

A közönségszavazáson a zsűri által be nem juttatott, és a szavazás indulásának időpontjáig nem törölt, illetve a törlést nem kért versenyzők videói vesznek részt.

Minden, a közönségszavazáson résztvevő versvideó azonos esélyekkel, nulla szavazatról indul. A YouTube-on a szervezők által ÚJRA FELTÖLTÖTT videókra leadott like-ok (pozitív értékelések) száma dönti el a versenyzők továbbjutását. (A megtekintések számának és a negatív értékeléseknek nincs jelentősége, ahogy az eredeti versvideók értékelésének, illetve az esetleges facebook like-oknak sincs.) Szavazategyenlőség esetén a zsűri dönt a döntetlenre álló versenyzők között.

A közönségszavazás határidejének lejártát követően a VERSeny szervezői megvizsgálják a kapott szavazatokat, és azt is, melyek a valós tetszésnyilvánítások, és vannak-e esetleg úgynevezett szavazószoftverek, robotok által generált, nem tisztességes módon szerzett szavazatok. A hivatalos eredményt ezt követően tesszük közzé. Mindezek mellett bárki bármilyen módon buzdíthatja a közönséget a szavazásra, ha az nem sérti a jog és a tisztesség elvét.

A közönségszavazás eredménye a YouTube záró időpontban érvényes belső, részletes statisztikája alapján derül ki. A szavazásnál ügyelni kell arra, hogy az egy azonos IP-címről leadott voksokat csak egyszer fogadja a YouTube! Ez főként az azonos wifi hálózatról szavazókat érintheti.

Izgalmas versenyt kíván a Magyar Versmondók Egyesülete és a Nemzeti Színház!

To Top