Barion Pixel
Connect with us

Hazafias versíró pályázat

A Kárpátok Egyesület és a Koukokai Nemzeti Szövetség versíró pályázatot hirdet az alábbi témakörben:

Nemzeti, hazafias versek a hazaszeretetről és a nemzeti összetartozásról

A következő korcsoportok szerint, várjuk a versenyműveket:

I. 8 – 12 éves korig
II. 12 – 14 éves korig
III. 14 – 16 éves korig
IV. 16 – 18 éves korig
V. 18 – 25 éves korig

Beküldési határidő: 2011.február 28.

A pályázatokat a következő e-mail címre várjuk, korosztályos megjelöléssel:
Kárpátok-Egyesület – palyazat.karpatok@gmail.com

Részvételi feltételek:

A pályázaton részt vehetnek mindazok a természetes személyek, akik a fent felsorolt kategóriáknak megfelelnek, saját, önálló alkotásukat, alkotásaikat a megjelölt határidőig beküldik, hozzájárulásukat adják alkotásaik nyilvánossá tételéhez és elfogadják a részvételi feltételeket.

Nevezési díj: 3.000,- Ft/nevező (egy versenyző több művel is pályázhat)

A nevezés automatikusan tartalmaz 1 db éves tagsági kártyát a Koukokai Nemzeti Szövetségtől (a kártya tulajdonosa a Koukokai Nemzeti Szövetség). A tagsági kártya 10-30%-os kedvezmények igénybevételére jogosít az ország számos pontján, számtalan szolgáltatásra és termékre, további információ a Koukokai Nemzeti Szövetség honlapján található: www.kuokokai.hu.

Az alkotásokat a facebookon (www.facebook.com/karpatok.egyesulet), és a szövetség honlapján (www.koukokai.hu) tesszük közzé, az alkotásokra ezeken a honlapokon lehet szavazni.

Nyeremények:

A kategóriánkénti nyertes művek és a közönségszavazatok alapján egy kiválasztott alkotás megzenésítésre kerülnek egy zenei CD-én, ezt a hanghordozót minden pályázó megkapja.

Minden kategória győztese térítésmentesen részt vehet a nyáron megrendezésre kerülő nemzeti gyerek táborban! A gyerektáborról érdeklődni kapcsolattartónktól lehet: Méri Zoltán tel.: +36/70603-0565

Eredményhirdetés:

Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2011. április 16-án kerül sor a (a pontos helyt a honlapon, és a facebookon tesszük közzé) melyen a versek megzenésítői lépnek fel – Farkasok, a Karcolat és Varga B. Tamás – és koncertjeik alatt adják elő a nyertes pályaműveket.

A CD további értékesítése, és a koncert belépti díjának nagy része a nyáron megrendezésre kerülő nemzeti gyerektábor megszervezésére lesz fordítva.

A pályázathoz hozzájárulási nyilatkozat kitöltése szükséges, kérjük, keresse a pályázat kiíróját!

 

To Top