Barion Pixel
Connect with us

Beugró interaktívan

Hírek

Beugró interaktívan

December 27-én este a Corvin-tetőn élőben nézhette meg minden érdeklődő, hogy mit tudnak a Beugró színészei, sőt bárki beugorhattott  a  mélyvízbe: kipróbálhatta a tévéből megismert játékokat és feladatokat, a legügyesebbek a nagy élményen túl értékes ajándékokkal távozhattak.
A jelenleg a Comedy Centralon és a Cool tévén futó Beugró először mutatkozott be élőben a Corvintetőn.

A négy állandó szereplőből ezúttal ketten, Szabó Győző és Kálloy Molnár Péter teljesítették a képtelen és őrült improvizációs feladatokat. De nem csak nevetni lehetett, hanem minden néző kipróbálhatta saját magát is a rögtönzős játékokban, amihez “szakértő” tanácsokat és segítséget kapott. A legjobbakat értékes nyereményekkel is díjazták a közönség tapsán és elismerésén felül.

A szégyenlősebbek így nem csak két, hanem sok-sok önkéntes beugrón nevethettek, miközben DJ Sanyi és DJ Rob gondoskodott a zenei aláfestésről és a Corvintető megszokott hangulatáról.

Bővebb információ: http://www.beugro.tv

 

Continue Reading
You may also like...

További Hírek

 • Hírek

  Ellopták Radnóti szobrát Pannonhalmáról

  By

  A fekvő üreges bronzszobrot felfeszítették és a nyakrésznél eltörték, a fejet ott hagyták.

 • Hírek

  Elhunyt Czakó Gábor, a nemzet művésze

  By

  Családja jelentette be, hogy szerdán hajnalban, hosszú betegség után halt meg Czakó Gábor. 82 éves volt.

 • Hírek

  Átadták az idei Balassi Bálint-emlékkardot

  By

  A XVI. századi európai költészet kiemelkedő alakjára, Balassi Bálintra emlékezve huszonnyolcadik alkalommal adták át a magyar alapítású nemzetközi díjat, a Balassi Bálint-emlékkardot, melyet idén Fekete Vince költő és Abdallah Abdel-Ati Abdel-Szalam Mohamed...

 • Hírek

  Meghalt Szurdi Miklós

  By

  73 éves korában meghalt Szurdi Miklós, a magyar művészvilág egyik meghatározó alakja. Halálhírét Pásztor László erdőkertesi polgármester jelentette be.

 • Hírek

  Meghalt Grétsy László

  By

  Az ország legismertebb és legkedveltebb nyelvésze 91 éves volt. Grétsyt országon ismertté és népszerűvé a Vágó Istvánnal közösen vezetett Álljunk meg egy szóra című nyelvművelő műsor tette híressé.

To Top