Connect with us

Beugró interaktívan

Hírek

Beugró interaktívan

December 27-én este a Corvin-tetőn élőben nézhette meg minden érdeklődő, hogy mit tudnak a Beugró színészei, sőt bárki beugorhattott  a  mélyvízbe: kipróbálhatta a tévéből megismert játékokat és feladatokat, a legügyesebbek a nagy élményen túl értékes ajándékokkal távozhattak.
A jelenleg a Comedy Centralon és a Cool tévén futó Beugró először mutatkozott be élőben a Corvintetőn.

A négy állandó szereplőből ezúttal ketten, Szabó Győző és Kálloy Molnár Péter teljesítették a képtelen és őrült improvizációs feladatokat. De nem csak nevetni lehetett, hanem minden néző kipróbálhatta saját magát is a rögtönzős játékokban, amihez “szakértő” tanácsokat és segítséget kapott. A legjobbakat értékes nyereményekkel is díjazták a közönség tapsán és elismerésén felül.

A szégyenlősebbek így nem csak két, hanem sok-sok önkéntes beugrón nevethettek, miközben DJ Sanyi és DJ Rob gondoskodott a zenei aláfestésről és a Corvintető megszokott hangulatáról.

Bővebb információ: http://www.beugro.tv

 

Continue Reading
You may also like...

További Hírek

 • Hírek

  Alacsonyan szállnak a stukkerek

  By

  Nagy csinnadrattával indul a Bujtor Filmfesztivál. Bujtor Balázs rendőr Zsiguliján gurul majd be a vörös szőnyeg elé Kardos doktor, vagyis Kern András augusztus 18-án csütörtökön, a Bujtor István Filmfesztiválon.

 • Hírek

  162 éve született a sikerszerző Gárdonyi

  By

  1860. augusztus 3-án született és 1922. október 30-án hunyt el a rejtőzködő, sikerszerző Gárdonyi Géza, az Egri csillagok szerzője. Egyike volt a 20. század elejének túlérzékeny, „kivonuló” alkotóinak, magát „kövek alatt nőtt...

 • Hírek

  Montágh Imre tragikus végű élete

  By

  Kisgyerekként lágerbe terelték volna, de a szüleivel megszöktek a halálvonatról. Aztán mikor végre mindenki megismerhette a helyes beszéd Paganinijét, egy tragikus baleset elvette tőlünk azt az embert, akinek még tízezreket kellett volna...

 • Egyéb kategória

  Versmondóból kulturális vezető

  By

  A kultúráért dolgozik tovább, ám helyettes államtitkári pozícióban Pataki András Jászai Mari-díjas, Radnóti-díjas rendező, a Magyar Versmondók Egyesületének szakmai alelnöke.

 • Hírek

  104 film a Bujtor István Filmfesztiválon

  By

  Augusztus 18-tól ellepik a filmesek Balatonszemest. 147 nevezett alkotás közül 104 film került be a XIII. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjába, s ezek közül 80 filmet meg is nézhet a közönség augusztus 18....

BEJELENTKEZÉS
EDDIGI VERSEIM
MEGOSZTOTT VERSEK
VERSMONDÓK KÖZÖSSÉGE


Facebook

Termékek

TOVÁBBI TERMÉKEK →

To Top