Barion Pixel
Connect with us

Beugró interaktívan

Hírek

Beugró interaktívan

December 27-én este a Corvin-tetőn élőben nézhette meg minden érdeklődő, hogy mit tudnak a Beugró színészei, sőt bárki beugorhattott  a  mélyvízbe: kipróbálhatta a tévéből megismert játékokat és feladatokat, a legügyesebbek a nagy élményen túl értékes ajándékokkal távozhattak.
A jelenleg a Comedy Centralon és a Cool tévén futó Beugró először mutatkozott be élőben a Corvintetőn.

A négy állandó szereplőből ezúttal ketten, Szabó Győző és Kálloy Molnár Péter teljesítették a képtelen és őrült improvizációs feladatokat. De nem csak nevetni lehetett, hanem minden néző kipróbálhatta saját magát is a rögtönzős játékokban, amihez “szakértő” tanácsokat és segítséget kapott. A legjobbakat értékes nyereményekkel is díjazták a közönség tapsán és elismerésén felül.

A szégyenlősebbek így nem csak két, hanem sok-sok önkéntes beugrón nevethettek, miközben DJ Sanyi és DJ Rob gondoskodott a zenei aláfestésről és a Corvintető megszokott hangulatáról.

Bővebb információ: http://www.beugro.tv

 

Continue Reading
You may also like...

További Hírek

 • Hírek

  Verses hétvége Latinovits és Petőfi emlékére

  By

  47 évvel ezelőtt, 1976. június 4-én hunyt el Latinovits Zoltán, a „színészkirály”. A posztumusz Kossuth-díjas művész emlékére a Latinovits Emlékmű Alapítvány 28. alkalommal rendezi meg nagyszabású, kétnapos Kárpát-medencei verstalálkozóját Balatonszemesen, ahol a...

 • Hírek

  Folytatódik a színész- és versmondó képzés

  By

  Idén megújult struktúrában várja a táborozókat a Magyar Versmondók Egyesülete nyári egyetemének számító Színház- és Versművészeti Tábor, amely a Neszmélyi Hajóskanzent és a környező közösségi tereket veszi birtokba július 8. és 15....

 • Hírek

  Sajtóközlemény

  By

  Öt új tag, az előadóművészeti törvény módosítása, kulturális államtitkári tájékoztató – közgyűlést tartott a Magyar Teátrumi Társaság

 • Hírek

  Vámos Miklós új mesekönyve

  By

  Vámos Miklós először beszélt készülő mesekönyvéről a Jazzy Rádió reggeli műsorában. Az író elmondta, Szív és Lélek című könyve úttörő kezdeményezés, hiszen a kötet illusztrációit a Midjourney nevű mesterséges intelligencia tervezte.

 • Hírek

  Színészpalánták fellépése Bácsfeketehegyen

  By

  Az immáron tizenötödik szemlét a Vajdasági Magyar Drámapedagógiai Társaság, a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet és a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség szervezte. 

To Top