Connect with us

Az élsportolók is mesét mondanak

Hírek

Az élsportolók is mesét mondanak

Debrecen – A DVSC labdarúgócsapata is csatlakozik a Magyar Népmese Napján meghirdetett országos akcióhoz. Benedek Elek születésének évfordulóján Kondás Elemérre vár komoly feladat.

A Magyar Népmese Napján – Benedek Elek születésének évfordulóján – a Médiaunió meghirdeti A magyar mese óráját (2011. szeptember 30., 13.00, országszerte). A kezdeményezés célja, hogy az ország óvodáiban és az általános iskolák alsó tagozataiban ugyanazon a napon, ugyanabban az időpontban ugyanazt a mesét olvassa majd minden óvó néni és tanító. Jó néhány híresség, közismert személyiség is csatlakozott az akcióhoz.

A DVSC-TEVA ötszörös bajnok, listavezető labdarúgó csapata részéről Kondás Elemér vezetőedző állt a nemes kezdeményezés mellé. A kíváló sportszakember 2011. szeptember 30-án, pénteken, délután egykor, Debrecenben, a Görgey utcai óvodában olvassa fel Benedek Elek egyik rövid meséjét, várhatóan a kicsik nagy érdeklődésétől kísérve.

 

Continue Reading
You may also like...

További Hírek

 • Hírek

  Alacsonyan szállnak a stukkerek

  By

  Nagy csinnadrattával indul a Bujtor Filmfesztivál. Bujtor Balázs rendőr Zsiguliján gurul majd be a vörös szőnyeg elé Kardos doktor, vagyis Kern András augusztus 18-án csütörtökön, a Bujtor István Filmfesztiválon.

 • Hírek

  162 éve született a sikerszerző Gárdonyi

  By

  1860. augusztus 3-án született és 1922. október 30-án hunyt el a rejtőzködő, sikerszerző Gárdonyi Géza, az Egri csillagok szerzője. Egyike volt a 20. század elejének túlérzékeny, „kivonuló” alkotóinak, magát „kövek alatt nőtt...

 • Hírek

  Montágh Imre tragikus végű élete

  By

  Kisgyerekként lágerbe terelték volna, de a szüleivel megszöktek a halálvonatról. Aztán mikor végre mindenki megismerhette a helyes beszéd Paganinijét, egy tragikus baleset elvette tőlünk azt az embert, akinek még tízezreket kellett volna...

 • Egyéb kategória

  Versmondóból kulturális vezető

  By

  A kultúráért dolgozik tovább, ám helyettes államtitkári pozícióban Pataki András Jászai Mari-díjas, Radnóti-díjas rendező, a Magyar Versmondók Egyesületének szakmai alelnöke.

 • Hírek

  104 film a Bujtor István Filmfesztiválon

  By

  Augusztus 18-tól ellepik a filmesek Balatonszemest. 147 nevezett alkotás közül 104 film került be a XIII. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjába, s ezek közül 80 filmet meg is nézhet a közönség augusztus 18....

BEJELENTKEZÉS
EDDIGI VERSEIM
MEGOSZTOTT VERSEK
VERSMONDÓK KÖZÖSSÉGE


Facebook

Termékek

TOVÁBBI TERMÉKEK →

To Top