Barion Pixel
Connect with us

Az élsportolók is mesét mondanak

Hírek

Az élsportolók is mesét mondanak

Debrecen – A DVSC labdarúgócsapata is csatlakozik a Magyar Népmese Napján meghirdetett országos akcióhoz. Benedek Elek születésének évfordulóján Kondás Elemérre vár komoly feladat.

A Magyar Népmese Napján – Benedek Elek születésének évfordulóján – a Médiaunió meghirdeti A magyar mese óráját (2011. szeptember 30., 13.00, országszerte). A kezdeményezés célja, hogy az ország óvodáiban és az általános iskolák alsó tagozataiban ugyanazon a napon, ugyanabban az időpontban ugyanazt a mesét olvassa majd minden óvó néni és tanító. Jó néhány híresség, közismert személyiség is csatlakozott az akcióhoz.

A DVSC-TEVA ötszörös bajnok, listavezető labdarúgó csapata részéről Kondás Elemér vezetőedző állt a nemes kezdeményezés mellé. A kíváló sportszakember 2011. szeptember 30-án, pénteken, délután egykor, Debrecenben, a Görgey utcai óvodában olvassa fel Benedek Elek egyik rövid meséjét, várhatóan a kicsik nagy érdeklődésétől kísérve.

 

Continue Reading
You may also like...

További Hírek

 • Hírek

  16 éve halt meg Polcz Alaine

  By

  A háború borzalmai egész életén nyomot hagytak, mégis maradandót alkotott 

 • Hírek

  Térey János regényéből film lehet

  By

  A Káli holtak mozgóképes adaptációjának jogát Csáky Attila producer vásárolta meg, így várható, hogy a közeljövőben film készül a 2018-ban megjelent műből, amely Térey János első prózaregénye volt.

 • Hírek

  Fecske Csaba Illyés Gyula-díjat kapott

  By

  A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) tagozati díjátadóján Fecske Csaba költő "Illyés Gyula-díj – a Magyar Művészeti Akadémia Irodalmi-díjában" részesült. Szívből gratulálunk az elismeréshez!

 • Hírek

  szabadakarat

  By

  A reformkor első „celeb párja”, Petőfi Sándor x Szendrey Júlia különc szokásait, egymásnak jutott két évük felfokozott érzelemvilágát, a véleményformáló szerepük jelentőségét húzza meg tengelyül és mesél köré egy térben és időben...

 • Hírek

  Meghalt Sohár Pál Ferenc műfordító

  By

  Életének 87. évében elhunyt a Balassi Műfordítói Nagydíj-as fordító, Kányádi Sándor és Faludy György műveinek angolra ültetője.

To Top