Hírek

Király Viktor 15 – jubileumi koncert-show

Published on

November 25-én, szombaton este 7-kor különleges találkozásra invitálja Király Viktor a zene szerelmeseit, s azokat, akik kíváncsiak az amerikai és a hazai zenei élet izgalmas kulisszáira. Pályafutásának fontos állomása a 15 éves jubileumi koncert-show, ahol saját zenekara kíséretében meglepetés sztárvendégekkel, szimfonikusokkal és Lutter Imrével közösen lépnek színpadra.

Király Viktor énekes, dalszerző 2008-ban nyerte meg a Megasztár negyedik szériáját és lett az “Év Hangja”. Olyan slágerlistás dalok fűződnek a nevéhez, mint a Forgószél, a Fire, a Solo, a Budapest Girl, a Hatodik emelet, a Füttyös, a Filter, a Shoulda Woulda Coulda vagy a Running Out Of Time, amit a zenei legenda Darryl “DMC” McDaniels, a Run-DMC hip-hop zenekar alapító tagja, és a hip-hop kultúra egyik úttörője közreműködésével hoztak létre.

2015-ben az amerikai The Voice nemzetközi tehetségkutató zenei műsorban a döntőbe került, itt dolgozott együtt például Gwan Stefanival, 2019-ben pedig megnyerte a legjobb hazai előadónak járó MTV Europe Music Awards díjat. A 2020. év végén jelent meg This is how I walk című dala a belga Janee közreműködésével, mely a legendás francia DJ-producer, Bob Sinclar érdeklődését olyannyira felkeltette, hogy kiadója, a Yellow Productions gondozásában jelent meg. Következő évben pedig a Favorite Place című dal ugyancsak.

Ez az est visszavarázsolja az elmúlt 15 év legfontosabb állomásait. A néző hirtelen a zenei showk világában találja magát, miközben Viktor 15 éves karrierjét felölelő dalok szólalnak meg a Vígszínház színpadán, több közülük ráadásul szimfonikus változatban. Családi történetek, valódi kulisszatitkok, szakmai és magánéleti állomások mentén ringanak majd a dallamok és a filmes bejátszások, Amerika és Magyarország között evezve, s közben egy-egy ponton meglepetés sztárvendégek csatlakoznak, akik aktív résztvevői voltak Viktor idáig vezető útjának. Az est rendezője és házigazdája Lutter Imre, aki két évtizede jóbarátja Viktornak és Király Lindának is, többször léptek fel Amerikában is. Most nemcsak beszélgetnek a dallamok között, de az emlékek mellett a dalszövegeket helyenként versben is hallhatjuk, s közben világsztárok és világslágerek is színpadra kerülnek.

Jegyek a jegy.hu-n kaphatók:

https://www.jegy.hu/program/kiraly-viktor-15-ev-jubileumi-koncert-150966/1025074

Részletek: a Vígszínház oldalán

Exit mobile version