Barion Pixel
Connect with us

Turczi István Írásművészeti Műhely

Táborok

Turczi István Írásművészeti Műhely

Irány a Parnasszus! – Itt az alkalom! Tizedszer is indul Turczi István nyári kreatív írás műhelytábor, amelynek szakmai partnere a Magyar PEN Club és a Magyar Versmondók Egyesülete. Kreatív írás, írásművészet, irodalom és média viszonya, szemináriumi jellegű speciális és személyre szabott írói-költői feladatok stb. elsajátítása.

Turczi István Írásművészeti Műhely

Neszmélyi Hajóskanzen,

2022. július 10-17.

Írogatsz?

Szeretnél megjelenni?

Már meg is jelentél, de nem éred be ennyivel?

Szeretnél elsajátítani néhány szakmai mesterfogást?

Szívesen hallgatnál előadásokat mai hús-vér mesterektől?

 

Itt az alkalom. Irány a Parnasszus! Indul Turczi István nyári kreatív írás műhelytábora, amelynek szakmai partnere a Magyar PEN Club és a Magyar Versmondók Egyesülete.

Mi vár rád?

Kreatív írás, írásművészet, irodalom és média viszonya,
szemináriumi jellegű speciális és személyre szabott írói-költői feladatok,
irodalomesztétikai ismeretek, mesterfogások elsajátítása.

Minden nap más előadó, más művészvendég:

Darvasi László író
Horváth Kornélia Petri-Tandori-kutató irodalomtörténész
Simon Márton költő-slammer
Szendrői Csaba Elefánt író-zenész
Lutter Imre producer
Fellép továbbá: Huzella Péter

A szakmai munka mellett lesz vízi kalandtúra csónakon, kirándulás Csokonai Lillájának dunaalmási síremlékéhez, ugyanitt van Petri György is eltemetve, hozzá is elmegyünk.


A tábor részvételi díja a teljes hétre:

64.000 Ft/fő
Ez tartalmazza a szállás, a napi háromszori étkezés, az előadások, a szemináriumvezetés, szabadidős programok teljes költségét.

Regisztrálj mielőbb , mert s tábor jellege és a járványügyi szabályok miatt csak korlátozott számban tudunk elfogadni jelentkezéseket legkésőbb június 30-ig.

verstaborok@gmail.com

 

Continue Reading
You may also like...

További Táborok

 • Táborok

  Kiss László Gyermekversmondó Tábor

  By

  Egy kellemes üdülés keretében, a vers- és prózamondás szakmai ismereteinek megalapozásán, illetve továbbképzésén kívül személyiségfejlesztő gyakorlatokat, műelemzéseket, irodalmi bemutatókat és rengeteg játékot tartalmaz.

 • Táborok

  Bella István Versművészeti Szeminárium

  By

  Ez egy alkotótábor, ahol az ország legkülönbözőbb pontjaiból érkező fiatalok azt gondolják, hogy a vers, az irodalom, a színház nem szégyen, hanem segítség.

 • Táborok

  Latinovits Színész Felkészítő Műhely

  By

  Magyar Versmondók Egyesülete intenzív kurzust hirdet azon fiataloknak, akik a színházat vagy a pódiumművészetet leendő hivatásuknak tekintik, színésznek vagy előadóművésznek készülnek.

 • Táborok

  MAdT Vajdaság

  By

  A szervezők által – érthető okokból – konzekvensen MAdT táborként emlegetett amatőr és diákszínjátszó tábort a Vajdasági Magyar Versmondók Egyesülete és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet rendezi meg Zentán, tizenöt és harminc...

 • Táborok

  Szép Szó Műhely Vajdaság

  By

  A Szép Szó Műhely a Vajdasági Magyar Versmondók Egyesülete szervezésében, augusztus közepén ad otthont a verseket, versmondást kedvelő tizenegy és huszonöt év közötti fiataloknak Bácsfeketehegyen. A műhely célja, hogy segítse a versmondók...

To Top