Connect with us

Megújult a vers oldala

Egyéb kategória

Megújult a vers oldala

Örömmel tudatjuk minden kedves verskedvelővel, hogy a vers.hu oldala hosszú idő után végre megújult és egy modern, elegáns, folyamatosan frissülő felülettel várja az idelátogatókat. Az oldalon számtalan hasznos funkció segíti azokat, akik szeretnének naprakész információkkal rendelkezni a költészet, versmondás híreivel, illetve legfrissebb és elkövetkezendő eseményeivel kapcsolatban.

A versek szerelmeseinek különösen jó hír, hogy adatbázisunk folyamatosan frissül, így a naprakész tájékozódás nem okoz gondot, ha fesztiválokról, közönségtalálkozókról, vagy versmondó versenyekről van szó.

Kutasson egyszerűen és gyorsan az évfordulós írók, költők után, olvasson olyan érdekességeket ebből a csodás és izgalmas világból, amiket eddig még nem ismert. Nézzen utána, hogy az év melyik napján milyen kulturális, irodalmi, vagy színházi eseményt történt, tematikus linkgyűjteményünkben pedig pillanatok alatt megtalálhatja a keresett verset.

Sőt, a legjobbat a végére hagytuk: vegye igénybe Versküldő szolgálatunkat versmondókkal, előadóművészekkel és más szakemberekkel.

Kellemes böngészést kívánunk!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További Egyéb kategória

  • Egyéb kategória

    Évfordulós költő: Radnóti Miklós

    By

    Radnóti Miklós 1909. május 5-én született Budapesten, a mai újlipótvárosi Kádár utca 8.-ban, asszimilált zsidó családban. Születése édesanyja, Grosz Ilona (1881–1909) és utónevet nem kapott fiú ikertestvére életébe került.[9] Édesapja, Glatter Jakab...

BEJELENTKEZÉS

EDDIGI VERSEIM

MEGOSZTOTT VERSEK

VERSMONDÓK KÖZÖSSÉGE


Facebook

Évfordulós költő: Radnóti MiklósRadnóti Miklós 1909. május 5-én született Budapesten, a mai újlipótvárosi Kádár utca 8.-ban, asszimilált zsidó családban. Születése édesanyja, Grosz Ilona (1881–1909) és utónevet nem kapott fiú ikertestvére életébe került.[9] Édesapja, Glatter Jakab (1874–1921) kereskedő (a kornak megfelelő szóhasználattal: kereskedelmi utazó) […]

Termékek

TOVÁBBI TERMÉKEK →

To Top