Connect with us

Írásművészeti Műhely

Táborok

Írásművészeti Műhely

Irány a Parnasszus! – Itt az alkalom! Tizedszer is indul Turczi István nyári kreatív írás műhelytábor, amelynek szakmai partnere a Magyar PEN Club és a Magyar Versmondók Egyesülete. Kreatív írás, írásművészet, irodalom és média viszonya, szemináriumi jellegű speciális és személyre szabott írói-költői feladatok stb. elsajátítása.

Neszmélyi Hajóskanzen,

2021. július 3-7.

Írogatsz?

Szeretnél megjelenni?

Már meg is jelentél, de nem éred be ennyivel?

Szeretnél elsajátítani néhány szakmai mesterfogást?

Szívesen hallgatnál előadásokat mai hús-vér mesterektől?

 

Itt az alkalom! Tizedszer is indul Turczi István nyári kreatív írás műhelytábora, amelynek szakmai partnere a Magyar PEN Club és a Magyar Versmondók Egyesülete.

Mi vár rád?

kreatív írás, írásművészet, irodalom és média viszonya,
szemináriumi jellegű speciális és személyre szabott írói-költői feladatok,
irodalomesztétikai ismeretek, mesterfogások elsajátítása.

Minden nap más előadó, más művészvendég:

Darvasi László író
Horváth Kornélia Petri-Tandori-kutató irodalomtörténész
Simon Márton költő-slammer
Szendrői Csaba Elefánt író-zenész
Lutter Imre előadóművész, producer
Fellép továbbá: Gerendás Péter és Müller Péter Sziámi

A szakmai munka mellett lesz vízi kalandtúra csónakon, kirándulás Csokonai Lillájának és Petri György költőnek dunaalmási síremlékéhez.

A tábor részvételi díja: változatlanul 47.000 Ft/fő.
Ez tartalmazza a szállás, a napi háromszori étkezés, az előadások, a szemináriumvezetés és a szabadidős programok teljes költségét.

Két éjszakánál kevesebbre nem lehet jelentkezni.

Regisztrálj mielőbb – a tábor jellege és a járványügyi szabályok miatt csak korlátozott számban tudunk elfogadni jelentkezéseket -, de legkésőbb június 15-ig: istvan.turczi@gmail.com

Keresd és lájkold a tábort a Facebookon, kattints ide!

Ihletett környezet, vadregényes táj, jó társaság, és ami a lényeg: írás művészi szinten, művészi segítséggel!

 

Continue Reading
You may also like...

További Táborok

 • Táborok

  MAdT Vajdaság

  By

  A szervezők által – érthető okokból – konzekvensen MAdT táborként emlegetett amatőr és diákszínjátszó tábort a Vajdasági Magyar Versmondók Egyesülete és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet rendezi meg Zentán, tizenöt és harminc...

 • Táborok

  Szép Szó Műhely Vajdaság

  By

  A Szép Szó Műhely a Vajdasági Magyar Versmondók Egyesülete szervezésében, augusztus közepén ad otthont a verseket, versmondást kedvelő tizenegy és huszonöt év közötti fiataloknak Bácsfeketehegyen. A műhely célja, hogy segítse a versmondók...

 • Táborok

  Latinovits Színész Felkészítő Műhely

  By

  Magyar Versmondók Egyesülete intenzív kurzust hirdet azon fiataloknak, akik a színházat vagy a pódiumművészetet leendő hivatásuknak tekintik, színésznek vagy előadóművésznek készülnek.

 • Táborok

  Kiss László gyermekversmondó tábor

  By

  Egy kellemes üdülés keretében, a vers- és prózamondás szakmai ismereteinek megalapozásán, illetve továbbképzésén kívül személyiségfejlesztő gyakorlatokat, műelemzéseket, irodalmi bemutatókat és rengeteg játékot tartalmaz.

 • Táborok

  Bella István Versművészeti Szeminárium

  By

  Ez egy alkotótábor, ahol az ország legkülönbözőbb pontjaiból érkező fiatalok azt gondolják, hogy a vers, az irodalom, a színház nem szégyen, hanem segítség.

BEJELENTKEZÉS

EDDIGI VERSEIM

MEGOSZTOTT VERSEK

VERSMONDÓK KÖZÖSSÉGE


Facebook

Évfordulós költő: Radnóti MiklósRadnóti Miklós 1909. május 5-én született Budapesten, a mai újlipótvárosi Kádár utca 8.-ban, asszimilált zsidó családban. Születése édesanyja, Grosz Ilona (1881–1909) és utónevet nem kapott fiú ikertestvére életébe került.[9] Édesapja, Glatter Jakab (1874–1921) kereskedő (a kornak megfelelő szóhasználattal: kereskedelmi utazó) […]

Termékek

TOVÁBBI TERMÉKEK →

To Top